Home » Bitcoin » Crypto Markt Sentiment verbetert, is het hoogste in een maand.

Crypto Markt Sentiment verbetert, is het hoogste in een maand.

Het sentiment van de Crypto-markt stijgt omdat de gecombineerde bewegende 7-daagse gemiddelde sentscore voor de top 10 munten nieuwe kortetermijnhoogten bereikt in de buurt van de positieve zone – een beweging die sinds het begin van de zomer niet meer is gezien. Deze week staat het op 5,77/10, vergeleken met de neutrale score van de vorige week van 4,94, en de hoogste score van deze zomer, 5,87, meer dan een maand geleden.

Het lijkt erop dat de markt eindelijk uit de 3 weken durende stilstand is gebroken, met vier top 10 van crypto’s die in de positieve zone zitten, volgens crypto markt sentiment analyse site Omenics.

Ondanks de trage prijsactie leidt Bitcoin System (BTC) de markt met de hoogste sentscore van 6,9 – een verbetering van 12,5% sinds vorige week. De sentimentscore van Ethereum (ETH) is met 16% gestegen tot 6,5, waardoor het protocol om de tweede plaats terug te winnen van de ADA van Cardano, die het vorige week heeft overgeslagen, aan de leiding gaat. ADA blijft ook in de positieve zone, hoewel zijn sentscore onveranderd blijft na het winnen van de meeste sympathieën van de markt in de eerste week van juli, aangezien zijn score met meer dan 20% is gestegen. De laatste nieuwkomer in de positieve zone, evenals de top 10 van de marktkapitalisatie, is Chainlink (LINK), waarvan de sentscore vorige week met 15% steeg en 6,2 bereikte.

Hoewel er meer munten met een positief sentiment in de top 10 zijn, kan de grootste verandering worden waargenomen in de neutrale zone, waar alle munten, met uitzondering van Tether (USDT), belangrijke stappen in de richting van de positieve zone hebben gezet. Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB), EOS en XRP hebben allemaal hun gevoelsscore met meer dan 20% verhoogd, waarbij de laatste crypto-asset het peloton leidt met de grootste sentscore stijging van 29% gedurende de laatste zeven dagen.